Produkter
Your Cart

Batteritid Ekstender

Batteritid Ekstender
Batteritid Ekstender
Batteritid Ekstender
Batteritid Ekstender
Batteritid Ekstender
Batteritid Ekstender
Batteritid Ekstender
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Varemerke: Zetta
  • Varenummer: ZA1
Kr 450
Eks. MVA: Kr 360

Dett er en batteritid-ekstender som kan forlenge batteritid på små kameraer, avlyttingsutstyr og batteridrevet GPS trackere. Hvis du tenker å utvide batteritid på din enhet med kun en powerbank, vil powerbanken ikke hjelpe alene, fordi de fleste powerbaker (nødladere) på marketed har overlading-beskyttelse (Over-Charge), noe som betyr at powerbank stopper lading, når tilkoblet enhet er 100% fullladet. Når enhet er ferdig ladet, går powerbank i standby (hvilemodus) og sender ikke lenger strøm. Så powerbanken vil ikke lade igjen selv om tilkoblet enhet trenger lading på nytt. Når dette produktet er koblet til powerbank, vil den aktivere powerbanken hver 2 timer for å lade igjen. Dette er designet til å holde tilkoblete enheter på en powerbank i fulladet tilstand i hele tid. Ekstenderen i lag med en powerbank vil utvide batteritid på dine enheter. Ekstenderen passer perfekt til små mini-kameraer, avlyttingsutstyr, GPS trackere eller andre typer batteridrevet enheter. 

De fleste små kameraer og avlyttingsutstyr har liten batterikapasitet, noe som betyr mindre batteritid. Batterilevetid på sånne enheter blir utvidet betraktelig når du kobler batteritid-ekstenderen mellom din enhet og en powerbank. Dette passer godt til disse produktene:

Slik bruker du utstyret

  1. Sett inn 3 stk. AA batterier i ekstenderen
  2. Koble din powerbank til den lille USB-porten
  3. Koble din enhet til den store USB-porten

OBS! Dette fungerer i samvær med powerbank som har overlading (over-charge) beskyttelse. Sjekk om din powerbank har overlading-beskyttelse! 

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha