Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Avsløre mobil avlytting

Avsløre mobil avlytting

Har du mistanke om at din mobiltelefon blir overvåket eller avlyttet? I vår tid fins der mange sofistikerte avlyttingsprogramvarer som kan installeres som skjulte app-er på din mobiltelefon. Vi kan finne ut om mobilen din er avlyttet og utsatt for telefonspionasje. Vi har ekspertise for å avsløre om din mobiltelefon er utsatt for mobilovervåkning. Vi får henvendelse fra bekymringsfulle folk om at mobilen er avlyttet? Hvordan sjekke om mobilen er overvåket?  Hvordan oppdager telefonavlytting? osv. Vi har svar på sånne spørsmål og kan søke etter skjulte overvåkningsprogrammer og andre typer spayware i din mobiltelefon. Slik spionprogramvarer er ganske sofistiske og kjører skjult i mobiltelefon, og sender ut informasjoner fra din mobil til et overvåkningsnettsted.  App-er viser seg ikke i listen av installerte app-er i mobilen, og lar seg ikke heler oppdages gjennom Anti-Virus. Spionprogrammer kan fange opp fleste aktiviteter i mobilen som mottatte og sendte tekstmeldinger, chat-aktiviteter i diverse chat-programmer som Facebook Messanger, Skype osv. De kan også lagre telefonsamtaler, og sende ut opptak på telefonsamtaler, og den gir mulighet til en annen person å slutte seg til en aktiv telefonsamtale og lytte til pågående samtale. Alle aktiviteter, filer og informasjoner til og med passord som skreves på mobil kan blir utsatt for mobilspionasje. Det sender ut sensitive informasjoner og avslører hvor du er. Det kan føre til store skader, så du ikke skal nøle lenger, dersom du har gode grunner til å mistenke at din mobiltelefon er avlyttet. Det fins noen tegn på om at telefonen er avlyttet:

  • Rare oppførsler i mobiltelefon for eksempel lyser opp skjermen, når mobilen ikke er i bruk, lager tilfeldige pipelyder, slår seg av automatisk, osv. Alle telefoner kan gjøre rare ting av og til, men hvis dette skjer regelmessig, kan det være et tegn på at et skjult program er aktiv i din mobil.
  • Noen spionprogramvare kan øke batteribruk, så hold øye med på eventuelle plutselige endringer i batteriets levetid. Husk at batterilevetiden til din mobil reduseres når mobilen blir gammel, slik at du ser etter en dramatisk forandring. Noen av de billigere spionprogrammene vil bruke opp batteriet raskt, men de mer sofistiske programmene ikke bruker mye på batteriet, så dette er ikke et sikkert tegn på noen spion-app.
  • Bakgrunnsstøy mens telefonsamtale er et tegn på mobilovervåkning, hvis det skjer regelmessig . Men du skal ikke bli paranoid, hvis du hører av og til noen bakgrunnstøy. Hvis det skjer mer enn normalt, kan det være et tegn på mobilavlytting. Se opp for lyder som klikk, piper eller stemmer i bakgrunnen. Opptaks funksjon kan forårsake bakgrunnsstøy. 
  • Rare tekstmeldinger: Mottar du rare tekstmeldinger som inneholder tilfeldige tall, symboler eller tegn? Dette er et tegn på et spionprogram. Fjernkontrollfunksjonen til spionprogramvarer fungerer ved å sende koder via tekstmeldinger til mobiltelefon. Hvis dette skjer regelmessig, er dette et sikker tegn på et avlyttingsprogram. 
  • Økt databruk: Har du lagt merke til en økning i din dataforbruk? Noen av de mindre sofistiske Spy-appene bruker ekstra data til å sende informasjoner som er samlet inn fra telefonen, så hold øye med månedlig databruk til din mobil. Det fins flere apper som kan brukes til å overvåke databruk. Du kan installere My Data Manger for Android fra Goggle Play eller Data Usage for iPhone tilgjengelig fra Apple Store. Men vær oppmerksom på at de gode spionprogrammene ikke øker dataforbruket, mens de dårlige programmene vil øke betydelig databruk. Så en dårlig og billig spion-app avslører seg raskt.

Hvordan leveres mobiltelefon til oss?

Du må bestille dette her før du sender eller leverer mobilen til oss. Trykk på Kjøp knappen og fullfør bestillingen først, deretter send oss mobiltelefonen som gjelder, til oss i Posten med sporing. Dersom du ikke bor lang unna Stavanger, kan du komme innom og levere din mobiltelefon til oss. I dette tilfellet ring oss på 94099099 eller send en epost til post@spygadgets.no så kan vi avtale gjennomføring av søket. Du trenger ikke å sende sim-kortet med. 

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha
  • Varenummer: Anti Mobil Monitoring
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr650,00
  • Eks. Mva: Kr520,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: