Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Armbåndsur med nattsyn spionkamera

Nattsyn klokkekamera med innebygde 8GB minne

Armbåndsur med nattsyn spionkamera tar opp video i høy videooppløsning. Det er skjult i et stilig armbåndsur. Kameraet er utstyrt med 4 IR (infrarød lampe) lamper som gjør det mulig til å filme i mørket. Spionklokken kan også ta stillbilder. Den har i tillegg en innebygd lydopptaker som kan ta opp bare lyd, så dette armbåndsuret er både et spionkamera og en skjult lydopptaker. Det lagrer opptakene til sitt innebygde 8GB minne. Kameraet har et innebygd batteri som holder opptil 90 minutter videoopptak.

Armbåndsuret tåler vann, men ikke for dykking eller svømming. Opptakene kan avspilles på alle typer av datamaskiner (PC, Mac). Du trenger ikke noen programvare for å avspille opptakene. For å avspille opptakene kan du bruke alle typer mutimedia spiller som Microsoft Multimedia Player, QuickTime eller tilsvarende. Armbåndklokken kobles til PC/Mac gjennom USB-kablene, og så kan du avspille filene derfra. Opptaks filene kan du kopier over til datamaskinen din, og slette dem ifra klokken.

OBS! viktige anmerkninger:

  • Klokken er ikke beregnet til å brukes som en hverdagsklokke, men ved anledninger hvor det er behov for å gjøre opptak. Klokken har ikke samme byggekvalitet som et tradisjonelt armbåndsur. Klokken bør holdes unna vann og unngå røft bruk.
  • Klokkefunksjonen drives av et eget batteri. På noen av klokkene har klokkefunksjonen sluttet å fungere og det må byttes, men kameraet fungerer forsatt. Ved kjøp av denne klokken må du selv bytte klokkebatteriet. Kameraet har oppladbar batteri som fungerer fint.

Populære bruksområder:

  • Skjult videoopptak på møter.
  • Skjult opptak av uventet eller forventet hendelse, for eksempel bevisopptak av mishandlinger mot deg, trafikkulykke, osv.
  • Du tar av klokken, og plasser den et eller annet sted, og starter opptak.
Teknisk
Videooppløsning1920 x 1080
Bildefrekvens30 FPS
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel90 grader
Batterikapasitet380mAh
OpptakinnspillingInnebygd 8GB minne
Batteritid90 minutter
Minnebruk3GB per 1 timer videoopptak
BevegelsesaktivertNei
NattsynJa

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse innen 2-4 dager

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

  • Varenummer: ANS112
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr 985,00
  • Eks. Mva: Kr 788,00