Armbåndsur med nattsyn spionkamera

Nattsyn klokkekamera med innebygde 8GB minne

Armbåndsur med nattsyn spionkamera tar opp video i høy videooppløsning. Det er skjult i et stilig armbåndsur. Kameraet er utstyrt med 4 IR (infrarød lampe) lamper som gjør det mulig til å filme i mørket. Spionklokken kan også ta stillbilder. Den har i tillegg en innebygd lydopptaker som kan ta opp bare lyd, så dette armbåndsuret er både et spionkamera og en skjult lydopptaker. Det lagrer opptakene til sitt innebygde 8GB minne. Kameraet har et innebygd batteri som holder opptil 90 minutter videoopptak.

Armbåndsuret tåler vann, men ikke for dykking eller svømming. Opptakene kan avspilles på alle typer av datamaskiner (PC, Mac). Du trenger ikke noen programvare for å avspille opptakene. For å avspille opptakene kan du bruke alle typer mutimedia spiller som Microsoft Multimedia Player, QuickTime eller tilsvarende. Armbåndklokken kobles til PC/Mac gjennom USB-kablene, og så kan du avspille filene derfra. Opptaks filene kan du kopier over til datamaskinen din, og slette dem ifra klokken.

Populære bruksområder:

  • Skjult videoopptak på møter.
  • Skjult opptak av uventet eller forventet hendelse, for eksempel bevisopptak av mishandlinger mot deg, trafikkulykke, osv.
  • Du tar av klokken, og plasser den et eller annet sted, og starter opptak.
Teknisk
Videooppløsning1920 x 1080
Bildefrekvens30 FPS
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel90 grader
Batterikapasitet380mAh
OpptakinnspillingInnebygd 8GB minne
Batteritid90 minutter
Minnebruk3GB per 1 timer videoopptak
BevegelsesaktivertNei
NattsynJa

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

  • Varenummer: ANS112
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr 985,00
  • Eks. Mva: Kr 788,00