Alarm / Adgangskontroll

Alarm / Adgangskontroll
Vis:
Sorter etter:

Bevegelsesaktivert alarm for utendørs

Dette er en bevegelsesaktivert alarm som består av en avsender og en mottaker. Avsenderen som er utstyrt med bevegelsedetektor, sender signal til mottakeren, så snart noen passerer sensoren. Dere..

Kr 399,00 Eks. Mva: Kr 319,20

Boligalarm uten abonnement med trådløst GSM/WiFi

Glem dyre alarmsystemer med faste abonnementutgifter. Skaff deg heller denne boligalarmen uten abonnement som fungerer trådløst både gjennom et SIM-kort (GSM) og en trådløs WiFi-router. Du kan bruke b..

Kr 1 550,00 Eks. Mva: Kr 1 240,00

Dør magnetkontakt til boligalarm

Vår pakke for boligalarm uten abonnement kan utvides med flere trådløse dør magnetkontakter. magnetkontakten består av to deler som monteres på dør. Den utløser alarmen trådløst når døren åpnes. Så bo..

Kr 150,00 Eks. Mva: Kr 120,00

Fingeravtrykkleser for biometrisk passordbeskyttelse til PC

Den biometriske fingeravtrykkleseren er en veldig effektiv og enkel løsning for passordbeskyttet tilgang i PC. Det fins mange programvarer ute som kan hacke passord. Denne fingeravtrykkleseren med USB..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

GSM døralarm med avlytting via mobiatelefon

Denne døralarmen med magnetkontakt fungerer med SIM-kort. Døralarmen varsler via SMS, og ringer deg opp på mobiltelefon, snart en åpner døren. I tillegg har døralarmen en innebygd skjult mikrofon som ..

Kr 890,00 Eks. Mva: Kr 712,00

IP mini overvåkningskamera med bevegelsealarm

Dette er et kvalitetsprodukt. Det er et nattsyn IP mini overvåkningskamera med bevegelsealarm og integrert sirene. Du kan kameraovervåke hjemmet, hytta, verksted, lagerrom trådløst med dette populært ..

Kr 1 250,00 Eks. Mva: Kr 1 000,00

Ringeklokke med trådløst WiFi kamera

 Ringeklokke kamera som er utstyrt med trådløs videooverføring. Ringeklokken kobles til WiFi router enten trådløst eller via nettverkskabel. En gratis APP fra App Store eller PlayStore kan lastes..

Kr 1 400,00 Eks. Mva: Kr 1 120,00

Trådløs bevegelsessensor til boligalarm

Vår pakke for boligalarm uten abonnement kan utvides med flere trådløse bevegelsessensorer. Den kan oppdage bevegelser innen 12 meter avstand. Den aktiverer alarmen ved bevegelse. Boligalarmen sender ..

Kr 300,00 Eks. Mva: Kr 240,00

Trådløs sirene til boligalarm

Vår pakke for boligalarm uten abonnement kan utvides med denne trådløse sirenen. Sirenen lager høy lyd på over 100dB, snart en av detektorene sender varsler til alarmsentralen. Den høye lyden skremmer..

Kr 350,00 Eks. Mva: Kr 280,00

Trådløs vannlekkasjevarsler til boligalarm

Vår pakke for boligalarm uten abonnement kan utvides med denne trådløse vannlekkasjevarsleren. Den legges under vask, vaskemaskin, oppvaskmaskin eller hvor det er fare for vannlekkasje. Den sender var..

Kr 200,00 Eks. Mva: Kr 160,00

Alarm og adgangskontroll er utstyr for å overvåke bevegelser på innendørs/utendørs områder, eller for adgang overvåkning.


Blog om spionutstyr
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Hva er utroskap? Utroskap er et brudd på forpliktelse og løfte mellom et par. Man definerer utroskap som et brudd i henhold til den subjektive følelse...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer
Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

TheDoors 03. May 2017 0
Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller ...
Les mer
Romavlytting med GSM

Romavlytting med GSM

TheDoors 09. Apr 2017 0
Romavlytting har aldri vært enklere og rimeligere enn det er i dag. Den teknologiske utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, og det finnes ...
Les mer