Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Protect 1206i – Profesjonell RF detektor

Nyhet UTGÅTT Protect 1206i – Profesjonell RF detektor

Mest avansert detektor for å oppdage skjulte kameraer, avlyttingsutstyr og GPS sporing

Dette produktet er ikke tilgjengelig lenger. Sjekk våre andre RF-detektorer!

Protect 1206i er mest avansert RF detektor til profesjonell bruk. Denne detektoren er laget av høykvalitets komponenter med svært høy følsomhet, som kan finne alle typer trådløse overvåkningsutstyr, også de som ikke kan oppdages av billigere RF-detektorer. Protect 1206i kan finne mest avanserte skjulte mikrofoner og kameraer som overfører lyd og video. RF-detektoren er utstyret med to forskjellige antenne-porter som opererer på forskjellige radiobølger frekvenser. Hvis du bruker Protect 1206i, vil du kvitte deg med alle typer spionutstyr med 100% sikkerhet. Detektoren søker med mer presisjon, og viser deg steder hvor mikrofoner og kameraer er skjult i et rom. I motsetning til typiske detektorer kan denne oppdage skjult avlytting og skjult kamera som opererer via Bluetooth og Wi-Fi. Sånne overvåkingsutstyr, spesielt Bluetooth, er praktisk nesten umulige å oppdage gjennom vanlige RF-detektorer på grunn av veldig lave overførings frekvenser. Protect 1206i er i stand til å oppdage sånne typer høy avanserte spionasjeutstyr. Produktet er CE-sertifisert og oppfyller sikkerhetskrav som gjelder i Europa.  

Finner ut vanlige og avanserte skjulte avlytting, spionkameraer og GPS sporingsenheter

Nå til dags kan hvem som helst skaffe seg avlyttingsutstyr, spionkameraer eller GPS trackere, og prøve å lurer seg til andre persons privatsfære, eller få tilgang til mest sensitive informasjoner til et firma. De fleste trådløse mikrofoner (FM-sendere, UHF-sendere, GSM-bugs, etc.), trådløse kameraer (WiFi, 3G, 4G) og GPS trackere (2G, 4G) operer på vanlige radiofrekvenser, mens noen sofistikerte avlyttingsutstyr opererer på veldig lave radiofrekvenser. Protect 1206i leveres med to forskjellige antenner. Mikrobølge-antennen søker over på alle typer analoge og digitale trådløse enheter som sender radiofrekvenser mellom 50 MHz og 12 GHz, mens standard antennen vil søke på enheter som sender radiofrekvenser mellom 2,4-2,48 GHz og 4,9-5,39 GHz.

Når det gjelder avlytting på fasttelefon (IKKE mobiltelefon), kan du bruke denne detektoren for å finne ut om at din fasttelefon blir avlyttet. En lyd-sender kan være installert inne i telefonkabelen, telefonuttaket, tilkoblingsboksen eller i den selve telefonen. Når der gjelder personer som kunne ha festet video- eller lyd-sender på kropp, kan du skanne vedkommende, eller legge detektoren i nærheten hvor du møter vedkommende.   

Ulike driftsmoduser og LED-skjermer

Denne profesjonelle detektoren er i stand til å avsløre alle typer av skjult overvåkningsutstyr (GSM, 3G, 4G, Bluetooth, Wi-Fi og DECT) uansett om det gjelder kamera, mikrofon eller GPS tracker. Den har 4 arbeidsmoduser: lydløs / lyd / vibrasjon / kombinasjon og har et stort dynamisk søke-område. På skjermen ser du et stort 16-segmentert søylediagram som indikerer signal-styrker med mer nøyaktighet, noe som gjør mulig å finne skjulte utstyr på en enkel måte. Den nye modellen av Protect 1206i inkluderer den ekstra antennen som gjør mulig til å avskjerme forstyrrelser fra eksterne kilder utenfor hus for eksempel mobilmast som står i nærheten av huset.

Utmerket kvalitet

Denne detektoren egner godt for å oppdage alle typer trådløs overvåkningsutstyr, inkludert de svært avanserte typene. Detektoren er robuste med metallkropp og laget av materialer av utmerket høy kvalitet. Den leveres med to antenner og et sett med batterier. Protect 1206i er den mest sofistikerte RF-detektoren tilgjengelig i vårt sortiment, og kan finne trådløse skjulte kameraer, avlyttingsutstyr og GPS sporingsenheter med 100% sikkerhet.

Spesifikasjon:

 • Antenne-port 1: Søker på frekvenser mellom 50 MHV - 12000 MHz
 • Antenne-port 2: Søker på frekvenser mellom 2,4-2,48 GHz og 4,9-5,39 GHz
 • Mikro-Pointer antenne: Søker på frekvenser mellom 2GHZ og 12GHZ
 • Indikasjoner: Aktive antenne, lavt batterinivå, søkemodus, signal styrke, demping av utslag, frekvens fra et modulert signal
 • CE sertifisert
 • Strømforsyning: 2 stk. AAA-batterier
 • Batteritid: Opptil 20 timer
 • Dimensjon uten antenner: 120 x 70 x 16 mm
 • Dimensjon med antenner: 210 x 70 x 16 mm

Les vår artikkel som gir deg inngående innsikt rundt teamet hvordan avsløre avlytting og overvåkning, inkludert oversikt over detektorer med sine omtaler!

  Klikk her for å laste ned brukermanualen!

  Klikk her for å laste ned spesifikasjonen!

  Skriv en vurdering

  OBS: HTML er ikke oversatt!
      Ikke bra           Bra

  Captcha

  Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

  Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: PROTECT-1206i
  • Tilgjengelighet: UTGÅTT
  • Kr5.600,00
  • Eks. Mva: Kr4.480,00

  Tilbakemeldinger fra våre kunder

  Loading...
  Loading...
  Loading...
  Loading...